Koronavírus Zalában

2021.04.07. 07:00

Egyre több a beoltott Hévízen

Folyamatosan érkeznek az oltóanyagok a fürdővárosban működő háziorvosi rendelőkbe, illetve a Szent András Reumakórházba, melyben kijelölt oltópont is működik – közölte a város önkormányzata, miután dr. Mikolás Andor háziorvos tájékoztatta a hivatal munkatársait az aktuális helyzetről.

Péter B. Árpád

A vakcinamennyiség függvényében dr. Hegedűs Mihály rendelőjébe is folyamatosan hívják a pácienseket

Fotó: HTV

A védőoltás felvételének lehetőségéről továbbra is a háziorvosok értesítik a körzetükbe tartozókat, ezt a feladatot az önkormányzat munkatársai azzal támogatják, hogy segítenek a telefonálásban. A helyhatóság ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet, hogy munkatársaik semmilyen plusz információt nem tudnak adni az oltásokkal, azok hatásával kapcsolatosan, ezért az ilyen jellegű kérdésekkel továbbra is közvetlenül a rendelőket kell hívni, illetve az oltóponton közreműködő orvosok is megadják a szükséges tájékoztatást. Akiket a kórházba hívnak, őket az eljárás rendje szerint központilag, leginkább sms-ben értesítik.

Az oltakozás Hévízen húsvét idején is folyamatos és zavartalan volt.

A vakcinamennyiség függvényében dr. Hegedűs Mihály rendelőjébe is folyamatosan hívják a pácienseket
Fotó: HTV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában