elkerülnék a zsúfoltságot

2021.03.13. 07:00

Új tábla hívja fel a figyelmet a parkolási rendre Zalaegerszegen!

A zsúfoltság elkerülése érdekében lakossági igény alapján új tábla hívja fel a figyelmet a parkolási rendre a Sütő utcában és a Deák tér városi ügyfélszolgálati iroda előtti szakaszán.

Mozsár Eszter

A kiegészítő tábla jelzi a parkolás maximális idejét

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Megkeresésünkre a polgármesteri hivatal műszaki osztályán elmondták: a cél a rendezett, ellenőrizhető parkolási rend kialakítása, hogy a piacra, a város ügyfélszolgálati irodájába, valamint a közeli üzletekbe érkezők zavartalanul megállhassanak. Gyakori probléma volt eddig, hogy a tűzvédelmi szakaszon szabálytalanul parkoltak. A táblán lévő parkolási rend szerint maximum egy óra időtartamig lehet megállni, jegyet kell váltani, a zónabérlet nem érvényes. Piacok és vásárok idején a Deák Ferenc tér Piac térrel határos északi parkolójában a parkolás nem megengedett.

A kiegészítő tábla jelzi a parkolás maximális idejét
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A pandémia miatt jelenleg mindenhol ingyenes a parkolás, ám az önkormányzat kéri, hogy továbbra is szabályosan, rövid ideig hagyják itt a gépjárműveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában