70 családhoz

2021.03.11. 07:00

Tartós élelmiszereket juttattak el a rászorulóknak Nagykanizsán

A Baptista Szeretetszolgálat, az ANOSTRU Egyesület és a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat együttműködése révén a dél-zalai város roma érdekképviseleti szervezetei 70 családhoz juttathatnak el tartós élelmiszereket (étolajat, tésztát, konzervet) tartalmazó csomagokat.

Horváth-Balogh Attila

20210310, Nagykanizsa, . Élelmiszercsomagokat szállítanak ki a rászorulóknak nagykanizsai roma szervezetek. Képen : Tejfel József /b1/, a Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége (DRVSZ) alelnöke, Teleki László /b2/, a nagykanizsai roma nemzetiségi önkormányzat és az ANOSTRU Egyesület elnöke, Fehér Ildikó/b3/, a DRVSZ elnöke és Szolnok Ferenc/b4/, a Zala Megyei Cigány Civil Szervezet elnöke a csomagokka Fotó: Szakony Attila SZA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Képünkön Teleki László, a roma önkormányzat és az ANOSTRU Egyesület elnöke, Tejfel József, a Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége (DRVSZ) alelnöke, Fehér Ildikó, a DRVSZ elnöke, valamint Szolnok Ferenc, a Zala Megyei Cigány Civil Szervezet elnöke a csomagokkal.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában