aukció is lesz

2021.03.20. 09:20

Óriás nyuszik a zalaegerszegi Dísz téren és más húsvéti meglepetés

Nemrég két hatalmas, ágakból készült nyuszi jelent meg a Dísz téren. A meglepetéssel a Városgazdálkodási Kft. kedveskedett a város lakóinak.

zaol.hu

20210320 húsvéti dekoráció zalaegerszeg főterén zalaegerszeg pezzetta umberto pu zalai hílrap

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A kis szobrokra Balaicz Zoltán is felhívta a figyelmet a közösségi médiában. Mint írja, a két nyúl mellett más húsvéti meglepetés is vár a zalaegerszegiekre.

A Városi Hangverseny- és Kiállítóterem koordinálásában öt darab, 70 centiméter magas, műgyantából készült tojás készült helyi művészek – Bánfalvi Rita–Müller Roxána, Kiss Ágnes Katinka, Szabolcs Péter, Nemes László, és Nagy Kálmán jóvoltából.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A művészi tojások március 25-én kerülnek ki a város öt pontjára (Windoor székház, Mimosa Lounge, Díszpinty Gasztro Bár, Royal Ékszerüzlet, Art Mozi), napközben szabad téren, zárás után pedig a kirakatban. Az alkotásokra online licitálni is lehet majd.

„A kiállítás április 3-ig tart, az online aukció április 6–9. között lesz jótékony céllal, a befolyt összegek felét az alkotás létrehozója kapja, a többit pedig a landorhegyi gyermekotthon. Az akciót ezentúl minden évben szeretnék megrendezni.” – fogalmazott bejegyzésében a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában