tájékoztató

2021.03.04. 07:00

Néhány kivétellel vállalták az új jogviszonyt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház dolgozói

A Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a dolgozók 99 százaléka aláírta az új, egészségügyi szolgálati jogviszonyt létesítő szerződést, közölte érdeklődésünkre az intézmény.

Mozsár Eszter

20210204 Zalaegerszeg Szent Rafael megyei kórház rendelőintézete Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: © Katona Tibor

Az orvosok, a szakdolgozók és a háttérterület munkavállalói körében egyaránt a 99 százalékos arány érvényesült – tájékoztatott dr. med. habil. Gasztonyi Beáta főigazgató. Az intézmény tagkórházaiban, a Keszthelyi Kórházban, valamint a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban a dolgozók 98 százaléka vállalta az új jogviszony létesítését. Az irányító intézményben és a tagintézményekben a továbbiakban is biztosított az ügyeleti ellátás, valamint a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban és a Keszthelyi Kórházban a sürgősségi betegellátó osztályok működése, hangsúlyozta a főorvos, kiemelve, hogy továbbra is mindenhol zavartalan a betegellátás. Érdeklődtünk a nagykanizsai kórházban is, ahonnét várhatóan hamarosan kapunk tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában