saját erőből

2021.03.02. 07:00

Lapvibrátorral hoztak rendbe utakat Keménfán

Saját bevételei terhére végeztetett kátyúzási munkálatokat az északnyugat-zalai kisközség önkormányzata. Ehhez lapvibrátort használtak, magát a kivitelezést pedig az képviselőtestület tagjai, illetve az önkormányzati dolgozók végezték el.

Gyuricza Ferenc

Erről Cser Gábor polgármester beszélt lapunknak. Mint mondotta: miután hosszabb ideje problémát jelent náluk az utak állapota, ezért év elején kísérletképpen kezdték meg az egyik önkormányzati utcában a munkálatokat, amelyhez vásárolt hideg aszfaltot használtak. A tapasztalatok kedvezőnek bizonyultak, így a program kiterjesztéséről döntöttek, hiszen így sokkal gyorsabban és kedvezőbb áron tudták a szükséges javításokat elvégezni.

A kátyúzási program folytatásként a minap a Keménfa és Salomvár közötti, a helyiek által gyakran használt összekötő útnak azon a rövidebb szakaszán javították ki az úthibákat, amely szintén a falu önkormányzatának tulajdonában és fenntartásában van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában