Átadták a Mozaikkereső fődíjait

2021.03.04. 15:23

A Zalai Hírlap és a Fejér Megyei Hírlap egy-egy olvasója nyerte a Toyota Yaris Hybridet

Átadták csütörtökön a Mozaikkereső játékunk fődíjait Szombathelyen. A Zalai Hírlap és a Fejér Megyei Hírlap egy-egy szerencsés előfizetője nyert Toyota Yaris Hybridet.

MW

Romanovits Gábor, a Zalai Hírlap előfizetője az új Yarissal Fotó: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A Mediaworks Hungary Zrt. Mozaikkereső játékának főnyereményeit, a két autót a szombathelyi Autófókusz Kft.-nél vették át a nyertesek. 2020-ban is nagy sikere volt a megyei napilapok előfizetői számára meghirdetett játéknak, amely során megyénként nyerhettek értékes ajándékokat az olvasók, köztük egymillió forint értékű bevásárlókártyát, laptopot, tabletet, álló porszívót – tájékoztatott a Mediaworks Hungary Zrt. marketingvezetője, Ha­danich Dalma. A marketingvezető köszönetet mondott mindenkinek, aki velünk játszott: a Mozaikkeresőben a 19 megyében 97 ezer előfizető vett részt, vagyis minden harmadik előfizetőnk.

A szombathelyi autószalon udvarára szép csendben kigurult a két fődíj: egy-egy új Toyota Yaris Hybrid, amely az év autója lett Európában. A Fejér megyei nyertes, Geda Györgyné (65) a férjével és a fiával érkezett Székesfehérvárról a fődíj átvételére.

Geda György és Geda Györgyné, Pásztor Zoltán, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese, Horváth Attila, a Zalai Hírlap főszerkesztője és Romanovits Gábor a két új Toyota Yaris Hybriddel Fotó: Unger Tamás

– Váratlan meglepetés volt, nem gondoltam, hogy a főnyereményt hozzuk el. Ezt a szép új autót majd külön meg kell tanulnom vezetni, mi­után meghosszabbítják a jogosítványomat – mondta Geda Györgyné az átadáson.

A Zalai Hírlap előfizetőjeként nyertes Románovits Gábor (65) Berzencén él, és vonattal utazott Szombathelyre a fődíjért. Mint elmondta, már 35 éve van jogosítványa, korábban sokat autózott Hannovertől Velencén át Padováig a saját kocsijával. Tavaly ősszel vett egy harmincéves használt autót – most javítás alatt van –, hogy mozgásteret és szabadságot adjon nyugdíjas életének. Természetesen nagyon örült az új Toyotának.

Romanovits Gábor, a Zalai Hírlap előfizetője az új Yarissal Fotó: Unger Tamás

Olvasónk egyedül él, kertet művel, háziállatokat tart. Másfél éve előfizetője a Zalai Hírlapnak. Elsősorban a mezőgazdasági írásokat, az állatokról, az erdő világáról szóló cikkeket szereti a lapban, de elolvassa az apróhirdetéseket, s a helyiek mellett érdeklik az országos hírek is.

– Örülök, hogy játszottam a Mozaikkeresőben, ez a Toyota minden álmomat felülmúlja – mondta az átadáson Románovits Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában