Koronavírus Zalában

2021.02.02. 11:43

Vörös András: Kevesebb a kockázat abban, ha az oltást választjuk

A nagykanizsai Thúry Vitézlő Oskola vezetője, Vörös András úgy érzi sokkal kevesebb a kockázat abban, ha az oltást választjuk, mintha nem tennénk. Ahhoz, hogy a koronavírustól végre és végleg megszabaduljunk a vakcina jelentheti a megoldást.

Benedek Bálint

20190830, Nagykanizsa, Vörös András a Vitézlő Oskola nevében és Dénes Sándor polgármester Tündérkert alapitásáról tájékoztat. Fotó Szakony Attila SzA Zalai Hírlap

A hagyományőrző egyesület vezetője fontosnak tartotta kiemelni: a gazdasági és kulturális élet kizárólag akkor pezsdülhet újra fel, ha a védőoltást választják az emberek.

Fotó Szakony Attila/ARCHÍV

- A gyakran ismételt védekezési módszerek, vagyis a kézfertőtlenítés, a szájmaszk viselése és a távolságtartás mellett igenis a vakcinánál nincs jobb megoldás – folytatta. – Sajnos a szervezetünk a saját „bőrén” tapasztalta meg a koronavírus kegyetlenségét, hiszen egyik tagunk 68 éves édesapja a betegség szövődményeibe halt bele. Óriási veszteségek érnek bennünket szinte már nap, mint nap, ezért felelősséggel tartozunk idősebb embertársaink védelme érdekében.

Vörös András hozzátette: bízik a magyar egészségügyben, hisz a szakértők véleményében, abban, hogy számukra az emberélet mindennél többet ér. Ezért kizárólag hiteles forrásból tájékozódik, nem terjeszt rémhíreket. Jó lenne, ha végre újra leülhetnének egymással egy jót beszélgetni, kötöttségek nélkül, utóbbi vágy elérésében ugyancsak segíthet az oltás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában