Koronavírus Zalában

2021.02.08. 17:36

Ennyi igazolt fertőzött van Lentiben

A legfrissebb, hétfői adatok szerint a városban 2 fő a koronavírussal fertőzöttek száma és 3 helyi lakos van járványügyi megfigyelés alatt.

Korosa Titanilla

Budapest, 2021. január 9. A Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját készítik elõ az oltáshoz az oltócsoport munkatársa a XV. kerületi Napfény Otthonban 2020. január 9-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Horváth László polgármester hét eleji tájékoztatóján összehasonlításként elmondta, hogy egy héttel korábban még 11-en voltak elkülönítve, a megfigyeltek száma 22 volt. Összesen már 646 főnek járt le a városban a járványügyi megfigyelése és 319 fő koronavírusos esett át a betegségen.

A polgármester arról is szólt, hogy a szakorvosi rendelőintézet dolgozói megkapták a második védőoltást, a Kolping Gondozási Központ dolgozói és idős lakói pedig az elsőt. Az oltás problémamentes zajlott. A második oltást február 20-án kapják majd meg az idősotthonban.

Horváth László felhívta a figyelmet, hogy a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadásra, illetve a szakorvosi rendelőintézetben és a háziorvosoknál a betegfogadásra előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában