Nyereményjáték

2021.01.29. 07:00

Zalából érkezett a második legtöbb szelvény – Mutatjuk a Mozaikkereső nyerteseit!

Idén is nagy érdeklődés kísérte az olvasók részéről lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A nyereményeket csütörtökön sorsolták kollégáink a Napló szerkesztőségében, ahol pénteken a fődíj, a két Toyota Yaris Hybrid személyautó is gazdára talál majd.

MW

Zajlik a sorsolás – épp a Zalai Hírlap előfizetőinek szelvényeinél

Forrás: Napló

Fotó: Penovác Károly

A játékban a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Hajdú-Bihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország és a Kisalföld előfizetői vehettek részt. Azok az olvasók, akik 2020 decemberében, valamint idén januárban is érvényes előfizetéssel rendelkeztek, illetve a tavaly decemberben a lapokban megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, majd azt kitöltve visszaküldték a megadott címre.

Zajlik a sorsolás – épp a Zalai Hírlap előfizetőinek szelvényeinél
Fotó: Penovác Károly

A 19 érintett napilap olvasói összesen 97 549 játékszelvényt küldtek vissza, a második legnagyobb mennyiséget, 10 395 darabot pedig a Zalai Hírlap előfizetői „termelték”.

Hűséges előfizetőinknek indítottuk a mostani Mozaikkereső játékot is, melyben a lapcsoport minden újságjának olvasói egyforma eséllyel indultak, hiszen az 1 millió forint értékű bevásárlókártyából, LED-tévéből, laptopból, álló porszívóból és tabletből is 19 darabot sorsoltunk ki.

A tegnapi sorsolás közjegyző jelenlétében, a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott. Zala megyéből az alábbi előfizetők nyertek: Horváth Tibor (Nagypáli) 1 millió forint értékű bevásárlókártya, Dominkó Jánosné (Kacorlak) LED-tv, Buza György (Bak) laptop, Magyar Ferenc (Nemeshetés) álló porszívó, Bogdán Géza (Becsehely) tablet.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, az örömhírről telefonon értesítjük őket. Akinek pedig most nem volt szerencséje, ne csüggedjen, hiszen pénteken következik a két Toyota Yaris Hybrid személyautó sorsolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában