Koronavírus Zalában

2021.01.10. 10:24

Bizalom és segítség: beoltatta magát Bagyó Sándor

Bizalom. Ezt emelte ki a közösségi oldalon Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE elnöke, amikor arról írt, hogy szerdán beoltatta magát a koronavírus elleni vakcinával.

Keszey Ágnes

"Hiszem, hogy csak így kaphatjuk vissza mielőbb a megszokott életünket" - írta Bagyó Sándor a közösségi oldalon, mikor hírül adta, hogy dr. Merkely Béla kardiológus, rektor beoltotta a koronavírus elleni oltással Budapesten, a Semmelweis egyetemen

Forrás: Bagyó Sándortól

A mentősként is dolgozó szakember a bejegyzésben arra is kitért: „a kór által okozott pusztítást én meglehetősen közelről látom.” Érdeklődésünkre megosztotta gondolatait a vakcina beadásáról és az idézett bejegyzésről.

„Hiszem, hogy csak így kaphatjuk vissza mielőbb a megszokott életünket” – írta Bagyó Sándor a közösségi oldalon, mikor hírül adta, hogy dr. Merkely Béla kardiológus, rektor beoltotta a koronavírus elleni oltással Budapesten, a Semmelweis egyetemen
Fotó: Bagyó Sándortól

-Alapvetően ez egy magánjellegű döntés, a saját elhatározásom. Hangsúlyozni szeretném, hogy én nem akarok senkit sem rábeszélni, sem lehurrogni. Ennek az egyéni döntésnek a hírét azért osztottam meg a közösségi oldalamon, mert engem viszonylag sokan ismernek és azt gondolom, hogy az én esetem talán hiteles forrás lesz azoknak, akik össze-vissza olvastak már mindent az elmúlt két-három hónapban és nem tudják, hol tartanak abban a belső vívódásban, hogy beoltassák-e magukat vagy ne. Azt gondolom, ezzel tudok segíteni a döntésben. Azt is hangsúlyoznom kell, hogy én a munkám során az elmúlt három évtizedben rengeteg védőoltást kaptam, hiszen külföldi bevetések alkalmával ez feltétel volt- mondta el Bagyó Sándor.

A VMSZ elnöke a vakcina beadása óta minden nap beszámol hogylétéről a közösségi oldalon.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Bizalmas :-)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában