díszkivilágítás

2020.12.03. 09:00

Ünnepi díszbe öltözött Murakeresztúr

Ünnepi díszkivilágítást kapott a dél-zalai település, Polgár Róbert polgármester közlése szerint hagyományt teremtenének a látványos kezdeményezéssel.

Horváth-Balogh Attila

A világító díszeket és fényfüzéreket a minap szerelték fel

Fotó: Horváth-Balogh Attila

Mint azt a településvezető elmondta, az idei év az első, hogy világító díszeket helyeztek ki a község közterületeire.

– Ezzel nemcsak az adventi készülődéshez akartunk hozzájárulni a magunk módján, hanem szerettünk volna egy kis fényt, világosságot is hozni az emberek hétköznapjaiba, melyek most a pandémia miatt elég szürkére, némelyeknek, sajnos, sötétre sikeredtek – bocsátotta előre Polgár Róbert.

A világító díszeket és fényfüzéreket a minap szerelték fel
Fotó: Horváth-Balogh Attila

– Az önkormányzat beszerezte az eszközöket, világító díszeket és füzéreket, melyeket rendkívül széles lakossági összefogással, vállalkozók segítségével és a szolgáltató E.ON támogatásával sikerült kihelyezni a minap. Három világító angyalt és 10 hópelyhet szereltünk fel a Petőfi út és a Honvéd utca lámpaoszlopaira, az Alkotmány út fölé pedig kifeszítettük a szintén világító „Áldott ünnepeket, Murakeresztúr!” – feliratot, amit kifejezetten a mi egyedi megrendelésünkre gyártottak.

A polgármester jelezte: jövőre tovább bővítenék a világító díszek számát, az a terv, hogy minden utcába jusson belőlük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában