Beruházás

2020.12.04. 10:50

Megújult a keszthelyi Tapolcai út

Befejeződött a keszthelyi Tapolcai út felújítása. A beruházás részleteit az útátadással egybekötött sajtótájékoztatón ismertette Nagy Bálint polgármester és Horváth Tamás, a városrész önkormányzati képviselője.

Keszey Ágnes

Nagy Bálint polgármester és Horváth Tamás önkormányzati képviselő szólt a megvalósult munkálatokról

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A Tapolcai út burkolata a Rákóczi téri csomópontnál már felújításra szorult, több helyen nyomvályús volt. Közel 300 méternyi útszakasz újult meg a lámpás kereszteződés és a kórházi buszmegálló között. A beruházás során az autóbuszöblöket is felújították. Mindezek mellett felújították a jelzőlámpákat és a Tapolcai út 1. számá társasház útcsatlakozását, s kicserélték a csapadékvíz-elvezető rendszer hibás elemeit. A fejlesztések összköltsége közel 46 millió forint volt, melyhez a város 65 százalékos támogatást nyert egy belügyminisztériumi programban.

Nagy Bálint polgármester és Horváth Tamás önkormányzati képviselő szólt a megvalósult munkálatokról Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában