gyors segítség

2020.12.31. 07:00

Kicserélték a kazánt a nagykanizsai Családok Átmeneti Otthonában

Gyors segítségre volt szükség a Családok Átmeneti Otthonában, miután az intézmény földszintjén található vízmelegítő kazán többször is meghibásodott az elmúlt időszakban.

Pásztor András

Már működik az új kazán az intézményben Fotó: Gergely Szilárd

A berendezés anyaga erősen korrodálódott, ezért fennállt az átlyukadás veszélye. További probléma volt, hogy az épület nyugati szárnyában található gázkazán is elöregedett. Javításuk a továbbiakban már nem volt lehetséges, így félő volt, hogy az intézmény ezen része a téli időszakban fűtés és melegvíz- ellátás nélkül marad.

Már működik az új kazán az intézményben Fotó: Gergely Szilárd

A fenti problémáról tudomást szerezve Balogh László polgármester a közelmúltban saját hatáskörben döntött a két elöregedett berendezés kiváltásáról, s egy új készülék beépítéséről. A gyors döntéssel megnyugtató módon rendezni lehetett a kialakult problémát. Mivel a készülékek karbantartását eddig is a Gejzír-Kanizsa Kft. látta el, ezért a meghibásodott eszközök cseréjére is indokolt volt e cégtől árajánlatot kérni.

Az új kazánt a napokban már be is szerelte és üzemelte a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában