már kora délután útnak indult

2020.12.07. 07:00

Hintóval érkezett meg a Mikulás Zalabaksára

Miután a Mikulás nem kapott egyértelmű tájékoztatást arról, hogy az idén decemberben érvényben lévő kijárási tilalom szabályai rá is vonatkoznak-e, így – bár feladatát teljesítette – de már kora délután útnak indult, hogy minden egyes kisgyermekhez időben eljusson az ajándékával.

Gyuricza Ferenc

A Mikulás Zalabaksán Szalár Róbert és dr. Szalár Edina gyermekeit, Leventét és Veronikát is megajándékozta

Akadt olyan település, ahova a megszokott módon, rénszarvas vontatta szánon érkezett, máshova hó híján lovas vontatású hintóval, de a modern világ csodáit is szolgálatatába állította, akadt olyan helyszín is, ahol falubusszal vagy éppen traktorral járta végig a házakat, de arra sem volt rest, hogy jobb híján gyalogosan járjon be egy-egy települést.

A Mikulás Zalabaksán Szalár Róbert és dr. Szalár Edina gyermekeit, Leventét és Veronikát is megajándékozta

Ajándéka jelképes, az odafigyelés, a meglepetés öröme, a szeretet bújik meg benne, amire ma különösen nagy szüksége van mindannyiunknak. Zalabaksán Szalár Róbert és fogata volt a segítségére, így az első csomagokat az ő gyermekei vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában