közös gyűjtés

2020.12.18. 17:10

Az Angyaljárat adományokkal járta Zala megye lakásotthonait

A Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete és partnerei, valamint a ZTE NKK női kosárlabdacsapata, az Egerszeg Titánok jégkorong egyesületének és a Let’s Do It Technoroll Teskánd női labdarúgócsapatának közös gyűjtésének köszönhetően több mint félmillió forintnyi adományt juttattak el a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei intézményeinek.

Jóna István

Az előtérben Ávár Kinga és Tóth Ágnes, mögöttük a sportegyesületek képviselői – ajándékokkal

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Az Angyaljárat, ahogy ők nevezik, Pózván a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézménynél indult, ahol Ávár Kinga, megbízott intézményvezető vette át (képünkön) az önzetlen adományokat, a járványhelyzetnek megfelelően, az intézmény bejárata előtt.

Az előtérben Ávár Kinga és Tóth Ágnes, mögöttük a sportegyesületek képviselői – ajándékokkal
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az egyesület elnöke Tóth Ágnes az átadáson elmondta, hogy megalakulásuk óta, évről évre egyre többen csatlakoznak a kezdeményezésükhöz. Bár a személyes átadás most elmaradt, bíznak abban, hogy ajándékaikkal szebbé tehetik az otthonokban élők ünnepét. Ezen a délutánon a botfai, a bucsúszentlászlói és a magyarszerdahelyi Intézmények lakóinak is elvitték az adományokat. A csomagokban tartós élelmiszer, édesség, alma, tisztálkodó szerek, gyermekjátékok, plüssök, irodai szerek, füzetek, festékek, kreatív eszközök és könyvek is voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában