nemzeti gyásznap

2020.11.05. 07:00

Gyertyagyújtás Zalaegerszegen

A városi önkormányzat demokratikus ellenzéki frakciójának tagjai, valamint pártjaik zalaegerszegi tagságának képviselői is lerótták tiszteletüket szerdán a nemzeti gyásznapon az Ady Endre utcában álló 1956-os emlékműnél.

Arany Horváth Zsuzsa

20201104 Zalaegerszeg A zalaegerszegi demokratikus ellenzék közös frakciója, a Tiéd a Város Önkormányzati Képviselőcsoport 2020. november 4-én 16 órakor rövid megemlékezést tart Zalaegerszegen, az Ady utcai 56-os emlékműnél az 1956-os szabadságharc leverésének 64. évfordulóján.. Az eseményen, Góra Balázs és Benke Richárd Keresztes Csaba önkormányzati képviselők gyertyagyújtással emlékeznek a szabadságharc áldozataira. Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Az 56-os forradalom hőseinek és a felkelés leverésének emlékére csendes főhajtással helyezte el a fekete szalagos gyertyákat Góra Balázs (MSZP), Benke Richárd (Jobbik) és Keresztes Csaba (DK).

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában