Koronavírus Zalában

2020.11.11. 15:57

A folyosók és öltözők fertőtlenítését oldják meg az új eszközökkel a zalaegerszegi Zrínyi-gimnáziumban

Vállalkozói felajánlásból ózongenerátort és légtisztító berendezéseket kapott a Zrínyi Miklós Gimnázium.

Jóna István

Schneider János, Vígh László és Vadvári Tibor kezünkben az intézménynek felajánlott eszközökkel.

Fotó: © Katona Tibor

Kedd éjféltől lépett életbe a kormány új járványügyi szabályozása, ami a középiskoláknak a digitális oktatást irányozta elő. Vigh László országgyűlési képviselő az eszközök átadásán elmondta, hogy a Zrínyi Gimnázium speciális helyzetben van, hiszen nem állt át teljesen a digitális tanrendre, mivel nyolcévfolyamos képzés folyik az intézményben, így öt osztály normál tanmenetben tanul továbbra is.

-Felkészültünk erre a helyzetre, de nem kis erőfeszítés számunkra, hogy ebben a hibrid üzemmódban az oktatás lehető legjobb szintjét biztosítsuk tanulóink számára. A védekezéshez minden szükséges eszközt megkaptunk a tankerülettől és a kormányzattól, valamint a vállalkozóktól is sok segítség érkezik.– tájékoztatott Schneider János igazgató.

Schneider János, Vígh László és Vadvári Tibor kezünkben az intézménynek felajánlott eszközökkel.

Vadvári Tibor alpolgármester a város lakóinak és vállalkozóinak összefogását méltatta és kiemelte, hogy ezek az eszközfelajánlások nagyban hozzájárulnak az oktatás, az egészségügy és gazdaság működéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában