Magyar Falu Program

2020.10.07. 12:13

Utat avattak Gáborjánházán

Szerdán délelőtt felavatták a Magyar Falu Program nyújtotta támogatásból megújult útszakaszt Gáborjánházán. Az esős időjárás miatt szűkebbre szabott ünnepségen részt vett Vigh László miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője is, aki az állami program nyújtotta további lehetőségekről is tájékoztatta a falu képviselő-testületét.

Korosa Titanilla

b- Kovács László önkormányzati képviselő, Peczeli Zoltán műszaki ellenőr, Kulcsár Béla, a kivitelező Vasi Aszfalt-Gép kft. ügyvezetője, Pantó László, Vigh László, Balláné Kulcsár Mária jegyző és Nyakas Gábor önkormányzati képviselő

Az útfelújításról Pantó László, Gáborjánháza polgármestere elmondta: mintegy 8 millió forintot tudtak fordítani erre a célja, így a szövőműhelytől a falu végéig tartó, közel 900 méter hosszú szakasz nagyjából fele újult meg ebből, aszfaltozásra, padka helyreállításra és ároktisztításra is sor került. A fennmaradó rész munkálataira pedig újra pályáznak.

Kovács László önkormányzati képviselő, Peczeli Zoltán műszaki ellenőr, Kulcsár Béla, a kivitelező Vasi Aszfalt-Gép kft. ügyvezetője, Pantó László, Vigh László, Balláné Kulcsár Mária jegyző és Nyakas Gábor önkormányzati képviselő

Hozzátette: egy olyan kistelepülésen, mint az alig 80 lélekszámú Gáborjánháza, hatalmas eredmény egy ilyen fejlesztés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában