Stratégiai termékként tekint a Kis-Balatonra

2020.09.26. 07:00

Zalai tag a Balatoni Turizmus Szövetség elnökségében

A héten közgyűlést tartott Balatonföldváron a Balatoni Turizmus Szövetség. A grémium egyhangú döntéssel elnökségi taggá választotta Kovács Szabolcsot, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetőjét.

Benedek Bálint

Februárban megírtuk: Kovács Szabolcs az Utazás kiállításon az év Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) szakembere díjat is átvehette.

A Balatoni Turizmus Szövetség közel kilenc éve alakult, legfontosabb célját akkor abban határozta meg, hogy a Balaton turizmusáért dolgozzon. A szervezet ma már számos eredményt tudhat magáénak, kiemelt projektjük a Nyitott Balaton programsorozat, amelynek keretében évről évre arra hívják fel a figyelmet, hogy a Balaton a nyári szezonon kívül is számos színvonalas programot kínál, és nem csak egyévszakos desztináció.

Kovács Szabolcs óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy elnökségi tagként dolgozhat tovább a régió turizmusáért. Hozzátette: a Balaton hazánk legkomplexebb turisztikai terméke, a csapatukkal azon kell dolgozniuk, hogy ezt az elő- és az utószezonok vonatkozásában még inkább tudatosítsák.

– Stratégiai termékként tekintek a Kis-Balatonra és a hozzá kapcsolódó attrakciókra és élményláncra ebben a munkában – fogalmazott a szövetség újonnan megválasztott elnökségi tagja. – Utóbbi helyszín nem csak térségi, de régiós kitörési pont is lehet. Fontosnak tartom, hogy ez az egyedülálló kínálat már az utazástervezés fázisában megjelenjen, konkrét, foglalható csomagok formájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában