jubileum

2020.09.28. 07:00

Tízéves a zalai vállalkozói klub

Idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a Zalai Vállalkozók Klubja. Ebből az alkalomból zenés estet rendeztek pénteken a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Mozsár Eszter

Pálfi László elismerést vehetett át az esten Balaicz Zoltántól Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

A rendezvényen Pálfi László titkár emlékezett: 2010 májusában 15 vállalkozó volt ott az első összejövetelen, azóta pedig havonta találkoznak. Ma már negyvenen vannak. Céljuk, hogy fehér asztal mellett a mindenkori gazdasági irányvonalakról, aktualitásokról tájékozódjanak. Csak az tartozhat közéjük, aki tagja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének és Zalában működő cége magyar tulajdonban van.

Pálfi László elismerést vehetett át az esten Balaicz Zoltántól Fotó: Katona Tibor

A klub többek között képviseli a helyi vállalkozók érdekeit, támogatja a megyei Prima-díj lebonyolítását, gazdasági fórumokat szervez, karitatív és jószolgálati tevékenységet folytat. A megyei kórház szívsebészeti osztályának 4,5 millió forint értékű eszközbeszerzését segítették, valamint egy másik, 15 milliós orvosi eszköz vásárlásához járultak hozzá. Előadásaikra neves szakembereket hívnak, akikkel például a munkaerőpiaci helyzetet, a szakképzés kérdéseit, az adózással kapcsolatos változásokat vitatják meg. Jó kapcsolatot ápolnak a Marosvásárhelyi Menedzser Klubbal, ennek köszönhetően részt vettek az első Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók találkozóján.

A társaság tiszteletbeli tagja lett Palkovics László miniszter és Balaicz Zoltán polgármester is. Utóbbi az ünnepségen emlékeztetett: a vállalkozói klub mindig együttműködik a városvezetéssel. Mint mondta, ez a fajta kölcsönös tisztelet országosan is példaértékű. Ezt megköszönve elismerést nyújtott át Pálfi Lászlónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában