muzsikaszó

2020.09.14. 15:00

Szabadtéri zenélés a VMK előtt: Takáts Eszter és a többiek

Szombaton este a nyáriasan kellemes időben tartottak szabadtéri könnyűzenei koncertet a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ előtti téren, ahol a teraszon kívül a nemrég felújított lépcsőkre, rámpákra is szívesen telepedtek a nézők, hogy élvezzék Takáts Eszter és zenekara sokféle európai náció hagyományait megidéző muzsikáját.

Arany Horváth Zsuzsa

20200912 Zalaegerszeg Takáts Eszter és barátai koncert Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: © Katona Tibor

A teraszkoncertet fellépett a fél éve alakult Columbo Jam Unit formáció valamint Szipőcs Tamás gitáros is. A teraszkoncert új ötlet és kezdeményezés, ami a közönségnek láthatóan kedvére szolgált.

 

Az akusztikus rock műfaját művelő Takáts Eszter ezúttal Monostori Jánossal (billentyű), Salamon Attilával (gitár, szólógitár), Koller Lászlóval, (basszusgitár, elektromos nagybőgő), Márton Zsuzsannával (fuvola)és Radics Igorral (dob) saját kompozíciókat játszott, egyebek közt a „Szeressünk jó sokat”, a Nyári dal, vagy a Postás a holdon című nótát. A formáció egyes tagjai MoJazzter néven is kínálnak zeneszámokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában