Sportolási lehetőség

2020.09.25. 13:00

Minden generációt vár a szabadtéri fitneszpark Felsőrajkon

A Magyar Falu Program több mint 5,5 millió forintos támogatásából szabadtéri fitneszpark épült a falu központjában. A létesítmény minden korosztálynak lehetőséget biztosít a mozgásra.

Szabó Zsófia

A focipálya mellett épült meg a szabadtéri fitneszpark

Fotó: Zsuppánné Horváth Mária

Húzódzkodók, has- és hátizomerősítők, fekvőtámaszozó, tolódzkodó – a létesítményben tíz sporteszköz várja a mozogni vágyókat. Zsuppánné Horváth Mária polgármester elmondta: a sportpark építésére még a falu előző vezetése nyújtott be pályázatot.

A focipálya mellett épült meg a szabadtéri fitneszpark
Fotó: Zsuppánné Horváth Mária

– A napokban megtörtént a park műszaki átadása, így a lakosság már használhatja az eszközöket – mondta a polgármester. – A focipálya mellett található létesítményhez járda is épült, hogy a mozgásukban korlátozott emberek is meg tudják közelíteni az akadálymentesített fitneszparkot. A modern, időtálló eszközöket a különböző generációk bátran használhatják könnyebb és intenzívebb mozgásra egyaránt. És nemcsak a mozgáshoz, de a közösségépítéshez is kiváló lehetőséget biztosít a fitnesz- és szabadidőpark.

Zsuppánné Horváth Mária hozzátette: az eszközök biztonságosak, a sokoldalú szabadtéri sportoláshoz kiváló helyszínt biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában