ötven éves jubileumi műsor

2020.09.14. 16:00

A P.Mobil aranylakodalma Egerváron

Aranylakodalom című ötven éves jubileumi műsorával lépett fel pénteken este az egervári várkastély udvarán a P.Mobil zenekar. A legendás hírű hard rock formáció pályafutása legismertebb dalai mellett az elmúlt években született szerzeményeiből is eljátszott néhányat a mintegy két órás koncerten.

Gyuricza Ferenc

Schuster Lóránt és a gitáros Sárvári Vilmos az egervári koncerten Fotó: Gyuricza Ferenc

A zenekar vezetője, a jelenlegi felállás egyetlen alapító tagja, Schuster Loránt rögtön a koncert elején elmondta, ma mintegy négyszáz olyan előadó működik aktívan Magyarországon, amelyik P.Mobil dalokat is játszik, ám ezeket a klasszikus szerzeményeket értelemszerűen ők tudják a leghitelesebben, s a legjobban interpretálni.

Schuster Lóránt és a gitáros Sárvári Vilmos az egervári koncerten Fotó: Gyuricza Ferenc

A műsorban ebből ízelítőt is adtak, bár az egészen korai időszak dalai – amikor még Gesarol néven zenéltek – kimaradtak a repertoárból, de a program gerincét valóban a nyolcvanas évek slágerei (köztük a Kétforintos dal, a Miskolc, a Főnix éjszakája, az Utolsó cigaretta, a Menj tovább, a Rocktóber vagy az Örökmozgó) adták. A P.Mobil előtt a Stula Rock lépett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában