Február 27-én született Anna Júlia, Róza és Kolos

2020.06.12. 07:00

Tündéri hármasikreket, valamint szüleiket köszöntötték Lentiben

Az idén február 27-én született hármasikreket és szüleiket köszöntötte Horváth László polgármester és Vigh László ország­gyűlési képviselő, miniszteri biztos csütörtökön.

Korosa Titanilla

Oklevéllel és ajándékkal köszöntötték a szülőket. Balról Horváth László, kezében Anna Júlia, Vigh László és Róza, Kiss Tamás Kolossal és Kiss-Németh Zsuzsanna

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

Nem kis meglepetésben volt részük a szülőknek, Kiss-Németh Zsuzsannának és Kiss Tamásnak, mikor megtudták, hogy a tervezett egy helyett három gyermekük születik. Kiss Anna Júlia, Kiss Róza és Kiss Kolos aztán rendben megérkezett, igaz, a koronavírus-járvány miatt hosszabb időt kellett a kórházban tölteniük édesanyjukkal, ez idő alatt a család látogatása is hiányzott, de a helyzetet megkönnyítették a zalaegerszegi kórház koraszülött- és újszülöttosztályának munkatársai.

Oklevéllel és ajándékkal köszöntötték a szülőket. Balról Horváth László, kezében Anna Júlia, Vigh László és Róza, Kiss Tamás Kolossal és Kiss-Németh Zsuzsanna Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A gratuláció mellett Vigh László hangsúlyozta, mennyire fontos, hogy gyermekek szülessenek, a családokat a kormány is kiemelten támogatja. Horváth László pedig arról szólt, hogy Lenti gyermekbarát település.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában