Területi Operatív Program

2020.05.15. 14:29

Tovább folytatódik az egészségügyi alapellátás fejlesztése Nagykanizsán

A Területi Operatív Program keretében megújul a Nagyrác utcai körzeti orvosi rendelő, a Szent Imre utcai fogászati rendelő, de egy új gyermek háziorvosi rendelő és védőnői szolgálat is épül a Csengery úton.

zaol.hu

Fotó: facebook

Fotó: KRISZTIAN KOVACS

Balogh László pénteken Cseresnyés Péter államtitkárral, országgyűlési képviselővel járt a Nagyrác utcai körzeti orvosi rendelőnél, átadták a munkaterületet – " target="_blank" rel="nofollow">számolt be a polgármester a közösségi médiában.

Az épület a '60-as években épült, s nagyon elavult emiatt szükséges a teljeskörű felújítása. A munkálatok során többek között a kicserélik a nyílászárókat, korszerűsítik a fűtési rendszert, valamint szigetelik az épületet és modernizálják csapadékvíz-elvezetést. A belső terek is teljesen megújulnak, továbbá akadálymentesítésre is sor kerül.

A három beruházás mintegy bruttó 243,8 millió forintból valósul meg.

Dr. Zámodics Imre háziorvos tájékoztatta Balogh Lászlót: hétfőtől a felújítás végéig (ennek várható ideje 2021 február) a Bajcsy-Zsilinszky u. 38/a szám alatt (a volt gyógyszertár helyén) fogadja a betegeket. A rendelő telefonszáma és a rendelési idő nem változik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában