Digitális tanrend

2020.03.19. 07:00

Laptopokat, táblagépeket kaptak a gyerekek Letenyén

Hétfőn életbe lépett az új, tantermen kívüli digitális tanrend hazánk valamennyi oktatási intézményében, így a letenyei Andrássy-iskolában is.

Horváth-Balogh Attila

Fotó: Mirkó Imre

Simon Mártától, a Letenye, Kistolmács, Zajk és Murarátka településekről beiskolázó intézmény vezetőjétől megtudtuk: az új oktatási rendhez kapcsolódó szervezést már a hét végén megkezdték az iskola pedagógusai, adminisztratív dolgozói, és felmérték, mely családok rendelkeznek a szükséges technikai eszközökkel. Kiderült, hogy a 266 tanuló közül 34-nél nem adottak a digitális oktatás feltételei. Nekik, illetve a szülőknek tegnap az oktatási intézmény modern táblagépeket és laptopokat adott át használatra a korábbi években sikeres pályázati forrásokból vásárolt eszközök közül, az átadás-átvétel dokumentálása mellett. A képen Böjti Éva veszi át az informatikai eszközt Simon Márta intézményvezetőtől Kovács Patrik számára (jobbról). Balról Martonné Várhidi Erika intézményvezető-helyettes, középen Kondákor Roland rendszergazda.

Fotó: Mirkó Imre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában