Koronavírus Zalában

2020.03.21. 10:21

A Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt-nél megjelentek a katonák

A bankszektor, az energiaszektor, a közlekedés és a vízellátás kulcsfontosságú cégeihez szállt ki a hadsereg pénteken a vészhelyzeti intézkedések miatt.

KanizsaTV

A katonák azért érkeztek, hogy az ország folyamatos működéséhez elengedhetetlen, létfontosságú magyar vállalatok biztonságos tevékenységét és zavartalan működését segíteni tudják – írja cikkében a KanizsaTV. A néhány fős csoportok nemcsak követik és kordinálják a vállalati munkát, de feladataik közé tartozik az is, hogy biztosítják a fizikai biztonságot.

Orbán Viktor miniszterelnök korábban bejelentette, hogy 10 akciócsoport, köztük a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport alakul a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, amelynek vezetője Benkő Tibor honvédelmi miniszter. A Honvédelmi Irányító Törzsek 71 vállalatnál kezdték meg a munkát az országban – derül ki a cikkből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában