Pannon Egyetem

2020.02.08. 07:00

Kitüntetést kapott dr. Háry András, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. ügyvezető igazgatója

Kitüntették dr. Háry Andrást a Pannon Egyetem Mérnöki Karán tartott diplomaátadó ünnepélyen.

ZH

Dr. Gelencsér András rektor (j) átadja díjat dr. Háry Andrásnak Fotó: Pannon Egyetem

Az ünnepség keretében a Mérnöki Kar javaslata és a Pannon Egyetem Szenátusának döntése alapján „Pannonia Felsőoktatásáért Díj” kitüntető címet kapott dr. Háry András, a zalaegerszegi Autóipari Próbapálya Zala Kft. ügyvezető igazgatója. A díjat dr. Gelencsér András, az egyetem rektora és dr. Németh Sándor, a Mérnöki Kar dékánja adta át.

Dr. Gelencsér András rektor (j) átadja díjat dr. Háry Andrásnak
Fotó: Pannon Egyetem

Dr. Háry András a ZalaZone Járműipari Tesztpálya vezetőjeként meghatározó szerepet tölt be a Mérnöki Kar főként zalaegerszegi duális képzésében, a beiskolázási tevékenységekben és a nyári gyakorlatok biztosításában. Meghatározó szerepe van a zalaegerszegi mechatronikai mérnöki képzés fejlesztésében, tárgyfelelősként és óraadóként is részt vesz az oktatásban. A tesztpályához kapcsolódó kutatási pályázatok előkészítésében és megvalósításában aktív közreműködőként mindig számíthat szakmai tudására, együttműködésére a Pannon Egyetem. Tagja a Pannon Egyetem Konzisztóriumának – közölte az egyetem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában