Konstruktív habitust ígérnek

2020.02.15. 10:00

Keszthelyen is megalakult a Mi Hazánk helyi szervezete

Kiss Ferenc, a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője, valamint Farkas Attila, a helyi szervezet elnöke tartott tegnap sajtótájékoztatót.

Magyar Hajnalka

Farkas Attila bejelentette, hogy Zalaegerszeg és Nagykanizsa után Keszthelyen is megalakult a Mi Hazánk helyi szervezete, így már mindhárom választókerületben jelen vannak.

Az erőszakos bűncselekmények kapcsán az elnök kifejtette, ellenzik, hogy a bűnözők a rossz börtönkörülményekre hivatkozva kártérítést kapjanak, ezen összegekkel inkább az áldozatok családját kellene támogatni a Mi Hazánk álláspontja szerint.

Kiss Ferenc a legutóbbi önkormányzati ülésre reflektált a sajtótájékoztatón. A közgyűlésen felvetette, a megnövekedett iparűzésiadó-bevétel lehetővé tenné, hogy a mikrovállalkozások építményadóját elengedjék, a kisvállalkozásokét pedig mérsékeljék. A költségvetési szavazásnál tartózkodott, támogatta azonban a polgármester felhatalmazását arra, hogy tárgyaljon a Hevesi-színház és a Griff közös állami és önkormányzati működtetéséről. A kérdés körüli vitát nem érti, mondta, hiszen a megállapodás tartalmát módjuk lesz áttekinteni,

egy­előre a tárgyalásra kapott felhatalmazást a polgármester. Hangsúlyozta, ők mindenben a konstruktív hozzáállást preferálják, különös tekintettel a város rekordösszegű költségvetésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában