Megvannak a verseny helyszínei, időpontjai

2020.02.27. 11:00

Iharosberény csatlakozik a III. Zala Tűzoltó Kupa versenysorozatba

Iharosberény új helyszínként kapcsolódik be idén a III. Zala Tűzoltó Kupa versenysorozatba. A szervező egyesületek, az Alsópáhok ÖTE, a Csabrendek ÖTE, a Lakhegy ÖTE , a PÖTE Iharosberény képviselői és a versenybírák újabb megbeszélést tartottak a minap az iharosberényi szertárban.

Horváth-Balogh Attila

Az iharosberényi szertárban került sor a szervezők újabb megbeszélésére, középen a házigazda, Ledniczky Miklós Jánosné Fotó: Horváth-Balogh Attila

Ledniczky Miklós Jánosnétól, a Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Iharosberény elnökétől megtudtuk: a mostani találkozó a versenysorozat szervezésének fontos mérföldköve volt, hiszen végső formát kapott a versenyszabályzat és véglegesítették a versenyek időpontjait, illetőleg helyszíneit is.

Ezek szerint május 2-án Lakhegyen, június 6-án Alsópáhokon, június 27-én a Veszprém megyei Csabrendeken, július 11-én pedig a somogyi Iharosberényben rendezik meg az egyes fordulókat.

Az iharosberényi szertárban került sor a szervezők újabb megbeszélésére,
középen a házigazda, Ledniczky Miklós Jánosné Fotó: Horváth-Balogh Attila

– Nagy kihívás számunkra a verseny megszervezése és különösen megtisztelő, hogy mivel Iharosberényben lesz az utolsó forduló, a versenysorozat zárásaként az összetett verseny díjait is itt adjuk át – mondta Ledniczky Miklós Jánosné. – Iharosberény igyekszik méltó társként megszervezni a verseny utolsó fordulóját. Szeretnénk, ha minél több csapat jelentkezne, köztük somogyi csapatok is, hiszen ez a versenysorozat immár 3 megyében: Zala, Veszprém és Somogy megyékben szerveződik.

Az egyesületi elnök hozzátette, a következő megbeszélés az első verseny helyszínén, Lakhegyen lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában