bemutatkozó sajtótájékoztató

2020.01.25. 07:00

A közlekedési nehézségeket orvosolná Molnár Tibor Keszthelyen

Elsősorban a közlekedési anomáliákat orvosolná az ellenzék közös jelöltje a 6. választókerületben.

Péter B. Árpád

Molnár Tibor a sajtótájékoztatón

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Péter B. Árpád

Molnár Tibor (KÉVE) bemutatkozó sajtótájékoztatóján arról beszélt, ebben a körzetben dolgozik, így jól ismeri a helyi problémákat, s az ittenieknek onnan is ismerős lehet, hogy sokak gyerekeit tanította a VSZK-ban, és láthatták a Honfoglaló című televíziós műsorban, amelynek két adásában is győzött. Programjából kiemelte, a közlekedési nehézségeken szeretne elsősorban segíteni, például egyirányú utcák megnyitásával, átkötőút építésével, gumiból készült fekvőrend­őrök telepítésével, új parkolóhelyek kialakításával.

Molnár Tibor a sajtótájékoztatón
Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Támogatja Molnár Tibort dr. Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, aki szerint „ma nincs jobb- és baloldal, csak tisztességes és nem tisztességes emberek vannak”.

– Jól jelképezi azt az összefogást, amire országosan is szükség van, hogy itt például egy jobbikos politikus autójával érkeztem az MSZP-székházba, én, aki korábban a Fideszre szavaztam – fogalmazott, hozzátéve: kultúra- és rendszerváltásra van szükség Magyarországon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában