Felújítási munkálatok

2019.12.09. 07:00

Zöld város – Zöld Nagykanizsa: lezárják az Eötvös tér déli oldalát

A Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. tájékoztatása szerint december 9-én (hétfő) elkezdődnek a Zöld város – Zöld Nagykanizsa című projekt munkálatai, amelyek várhatóan jövő nyáron zárulnak.

Benedek Bálint

A cég tájékoztatása szerint az első ütemben az Eötvös tér rehabilitációja indul el. A felszínen zajló munkák során felbontják az útburkolatot, a járdákat és a sétányokat, valamint zöld területeket alakítanak ki. Ez pedig annyit jelent a közlekedők számára, hogy a munkálatok idejére a tér déli oldalát teljes egészében lezárják az autóforgalom elől, amelyet ezután csak gyalogosan lehet megközelíteni. A Hevesi Sándor Művelődési Központ mögötti parkolókhoz a behajtás kizárólag a Fő útról nyíló Színház utca felől lesz biztosított. A városfejlesztők ígérete szerint a munkálatok miatti esetleges további forgalomkorlátozásokról folyamatosan tájékoztatást adnak majd. A felújítás ideje alatt a lakosságtól türelmet és megértést kérnek.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában