Jótékonyság

2019.12.27. 15:00

Süteményeket vitt ajándékba Manninger Beáta

Légy hasznos! – e mottóval indította útjára 14 évvel ezelőtt karácsonyi jótékonysági akcióját Manninger Beáta televíziós szakember, táplálkozási tanácsadó.

Keszey Ágnes

Manninger Beáta kínálja a gyerekeket, mellette dr. Kvarda Attila, a kórház főigazgatója és Manninger Jenő Fotó: Keszey Ágnes

Idén a keszthelyi kórházban gyógyuló kis betegeket és a gyermekosztályon dolgozó orvosokat, ápolókat lepte meg. Cukor-, glutén- és laktózmentes süteményt sütött nekik, s ugyancsak mindenmentes desszerteket vitt Szennyai Anita vállalkozó is. Manninger Beáta közel másfél évtizede hagyományos segítő akciójához csatlakozott férje, Manninger Jenő országgyűlési képviselő is, aki az ápolási osztálynak takarókat ajándékozott. A képviselő munkatársa, Bánhegyi Renáta gyermekkönyveket ajánlott fel, az átadóünnepség résztvevőit Pál Kriszti karácsonyi dallal köszöntötte.

Manninger Beáta kínálja a gyerekeket, mellette dr. Kvarda Attila, a kórház főigazgatója és Manninger Jenő Fotó: Keszey Ágnes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában