Visszatekintő

2019.12.25. 15:00

Áramkimaradás, gerincterápiás központ, sportcsarnok megújulása – Ezek foglalkoztatták olvasóinkat júniusban

Folytatjuk cikksorozatunkat. Nézzük, mi érdekelte a zalaiakat a leginkább júniusban!

zaol.hu

Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k és Kürnyeg Szabolcs története foglalkoztatta leginkább olvasóinkat, míg márciusban a zalaegerszegi sportcsapatok kerültek a fókuszba. Áprilisban a zalai rendőr hőstette, az Exatlon-os Szabó-Thomka Hanna és a Hotel Balaton átalakítása tarolt, májusban pedig az érettségizők, a sportcsarnok megújítása, valamint a járműipari tesztpálya első ütemének átadása. A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Áramkimaradás Zalaegerszegen

Júniusban meghibásodás történt az áramellátásban Zalaegerszegen, a páterdombi üzemek működésétől az olai városrészig. A kialakult helyzet kapcsán az E.ON szóvivőjét kérdeztük. Az esetet IDE kattintva idézheti fel!

Gerincterápiás központot avattak

Szintén ebben a hónapban avatták fel az új gerincterápiás központot a megyeszékhelyi Hagyma-Gym edzőteremnél. A megnyitóról készült írásunk ezen a linken olvasható!

Hajmási János, Hajmási Ferenc, dr. Lákovics Anna, Hans Peter Domitner,
Hajmási György az avatón Fotó: Katona Tibor

Újraépül a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok

Sajtótájékoztató keretében bejelentették, hogy a régi zalaegerszegi Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok helyére egy új, multifunkcionális aréna épül, melynek tervezése a Modern Városok Program keretében valósul meg. ITT tekintheti meg a teljes cikket!

Fotó: Katona Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában