Egerszegi Kapocs

2019.11.09. 07:00

Zalaegerszeg barátai a fővárosban

Csütörtök este ismét a fővárosi Öbölház Rendezvényközpontba invitálta a megyeszékhely önkormányzata a Zalaegerszegről elszármazott és azért tenni vágyó, ahhoz kötődő közéleti személyiségeket, hogy közösen gondolkodhassanak a város jövőjéről.

Varga Lívia

Képünkön dr. Darák Péter, a Kúria elnöke, Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, Balaicz Zoltán, Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár, Palkovics László, Darvasi Ilona, a Turay Ida Színház alapító igazgatója, Vigh László és Buza Sándor médiaszemélyiség

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Seres Péter

Az Egerszegi Kapocs rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester prezentációjában a megyeszékhely elmúlt évekbeli fejlődéséről és jövőképéről nyújtott áttekintést, Vigh László országgyűlési képviselő egy, a tesztpálya építésének állomásait bemutató filmet vetített le, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pedig köszöntőjében további támogatásáról biztosította a várost.

Képünkön dr. Darák Péter, a Kúria elnöke, Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, Balaicz Zoltán, Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár, Palkovics László, Darvasi Ilona, a Turay Ida Színház alapító igazgatója, Vigh László és Buza Sándor médiaszemélyiség Fotó: Seres Péter / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában