partnerségi egyeztetés

2019.11.19. 09:00

Lakossági fórum lesz pénteken Egerszegen

A lakossági fórum és a partnerségi egyeztetés lesz 22-én pénteken 17 órakor a Keresztury VMK-ban. A téma Zalaegerszeg településrendezési eszközeinek módosítása – tájékoztatta lapunkat a polgármesteri hivatal.

ZH

Az önkormányzat Zalaegerszeg településszerkezeti tervét, valamint helyi építési szabályzatát (ZÉSZ) módosítani kívánja a Göcseji Falumúzeum fejlesztése által érintett ingatlanok, illetve Hatháza 0693/1 hrsz.-ú ingatlan területén.

A településrendezési eszköz munkaközi tájékoztatója a zalaegerszeg.hu honlap hirdetmények, pályázatok rovatában érhető el. A településrendezési eszköz módosításáról a partnerségi egyeztetésben résztvevőket tájékoztatni kell Zalaegerszeg MJV településrendezési eszközeinek módosításának véleményezési dokumentációja elkészült, amellyel kapcsolatosan lakossági fórum lesz november 22-én 17 órakor a Keresztury VMK 1. számú előadójában.

Zalaegerszeg településrendezési eszközeinek módosításával kapcsolatban partnerségi egyeztetésben 2019. november 30-ig – névvel és címmel ellátott – javaslat, észrevétel tehető papír alapon (Zalaegerszeg MJV Önkormányzata, Főépítészi Osztály, 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17–19.) vagy a [email protected] e-mail-címre. További tájékoztatás ugyanitt kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában