Fodrászok és a kozmetikusok

2019.11.12. 07:00

Együtt bulizott a „szépségipar” Nagykanizsán

Vidéki san­zon elnevezéssel rendeztek találkozót szombaton a dél-zalai városban.

Szabó Zsófia

Giovanni Falzone, Szalay Jázmin modell, Szalayné Németh Bernadett fodrász és Kálovics Ferenc, a rendezvényen Fotó: a szerző

Fodrászshow, divatbemutató és hajnalig tartó tánc várta a hétvégén a kanizsai fodrászokat, kozmetikusokat, „divatgurukat”. Az ötletgazda-főszervező Giovanni Falzone barber, férfi-női fodrász elmondta: a helyi szakembereknek szeretne a találkozó révén ismerkedésre, eszmecserére lehetőséget biztosítani.

– Régen nagyobb fodrászélet volt a városban. Számos szakmai rendezvény, továbbképzés volt helyben. Az évek múltával ezek a programok is fővárosközpontúak lettek. Azonban a találkozó révén helyben is lehetőség nyílik új trendek megismerésére, valamint arra is, hogy mi, szakmabeliek leüljünk és beszélgessünk – jelezte Giovanni Falzone.

Giovanni Falzone, Szalay Jázmin modell, Szalayné Németh Bernadett fodrász és Kálovics Ferenc, a rendezvényen Fotó: a szerző

Mindenki pozitívan fogadta a találkozó ötletét. Közel százan buliztak együtt. A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, Kálovics Ferenc alelnök az eseményen jelezte: unikumnak számít a nagy érdeklődést keltett találkozó, amely új irányokat adhat a szakmának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában