Jól működik az adományközpontjuk

2019.11.30. 07:00

A mozgáskorlátozottak évzárója Zalaegerszegen

Sikeres évet tudhat maga mögött a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete, mondta Dudás Gyula, a közel ezer tagot számláló civil szervezet elnöke a pénteki évzárón.

Arany Gábor

Érkeznek a vendégek a rendezvényre Fotó: Arany Gábor/Zalai Hírlap

Az elnök érdeklődésünkre arról számolt be, hogy egy éve az önkormányzat támogatásával sikerült megnyitni az adományközpontot a Balatoni úton, ahol az egyesület mellett más civil szervezetek tagjainak, s az önkormányzatok által hozzájuk irányított rászorulóknak is tudnak juttatni az összegyűjtött ruhákból, bútorokból, élelmiszerekből, háztartási eszközökből. Már olyan sok felajánlás érkezett, hogy adományraktárat és adománypontot nyithattak Újudvaron és Zalaszentgróton. Emellett együttműködési megállapodást kötöttek a Magyar Élelmiszerbankkal, így pékáruval, zöldséggel, gyümölccsel is tudnak segíteni a rászorulóknak.

Érkeznek a vendégek a rendezvényre Fotó: Arany Gábor/Zalai Hírlap

Az egyesület a BGE innovációs és tudásközpontjában tartotta évzáróját, ugyanis az épület teljes mértékben akadálymentesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában