Ezúttal ősszel

2019.10.06. 07:00

Új időpontban rendezik meg a Kerka–Alpok–Adria Kupa nemzetközi horgászversenyt

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben ezúttal nem a nyári időszakban, hanem az ősz derekán rendezik meg a Kerka–Alpok–Adria Kupa nemzetközi horgász csapatversenyt. A rendezvényre ezúttal is horvát, szlovén, olasz és magyar résztvevők jelentkezését várják.

Gyuricza Ferenc

Az október 12-13-i program szervezője ezúttal is a kerkaszentkirályi Kerka Horgász­egyesület, helyszíne pedig a novai Szalay-horgásztó lesz. A versenyt azért itt rendezik meg, mert a résztvevők várhatóan magas száma miatt a kerkaszentkirályi tó nem alkalmas a horgászat lebonyolítására.

A program első napján edzőnapot tartanak. A versenynapon (október 13-án, vasárnap) reggel hat órakor indul a rendezvény. A horgászat délelőtt kilenc órától délután egyig tart. A csapatok tagjai egyidejűleg egy bottal, úszós szerelékkel, egy darab egyágú horoggal vehetnek részt a versenyen. A szervezők a legjobb teljesítményt nyújtó három csapat mellett a szektorok első három helyezett horgászát is jutalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában