Avatás

2019.10.05. 12:00

Térköves járdaszakasz épült a rendelő előtt Lentiben

Pénteken tartották a Kossuth út déli, valamint az Alkotmány utca északi oldalán lévő felújított járdák ünnepélyes avatását a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet előtti szakaszon.

Korosa Titanilla

A kivitelező Zalaroad Kft. képviseletében Tiszai Zoltán (balról), mellette Horváth László és dr. Fekete Zoltán avatta fel a járdát

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

A beruházás műszaki tartalmát Horváth László polgármester ismertette. Mint mondta, a fejlesztésre pályázatot nyújtottak be, a beruházás során – az egyéb szükséges munkálatok mellett – a járdákat térköves burkolattal látták el, kijavították az útszegélyeket, a pályaszerkezetet, a süllyesztett szegélyeket. A beruházás értéke meghaladta a 23 millió forintot.

A kivitelező Zalaroad Kft. képviseletében Tiszai Zoltán (balról), mellette Horváth László és dr. Fekete Zoltán avatta fel a járdát Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Az avatón dr. Fekete Zoltán, az önkormányzat képviselője, a szakorvosi rendelőintézet szakmai vezetője is méltatta a beruházást, illetve a város egészségügyi hálózatának fejlesztéseiről is szólt.

Elmondta, hogy az elmúlt években az ügyelet korszerű helyiségbe került, a sürgősségi ellátás esetkocsit kapott, megtörtént a mentőállomás felújítása, míg korábban a rendelőintézet felújítása valósult meg.

– A fejlődés nem áll meg, 300 millió forintos fejlesztés révén a rendelőintézet szinte teljes eszközparkját megújítjuk – közölte dr. Fekete Zoltán, aki jelezte azt is: a fejlesztés érinti szinte valamennyi szakrendelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában