gömbkőrisre esett a választás

2019.10.02. 08:00

Fát ültettek a fürdőben az elődök tiszteletére Zalakaroson

A Zalakarosi fürdő kedden az idősek világnapja alkalmából a nyugdíjasai, valamint a helyi időseket tömörítő klub tiszteletére gömbkőrisfát ültetett.

Benedek Bálint

A fürdő fogadóépületének parkjába ültette a fát Krampek Mihály, Cziráki László és Tóthné Krémer Mária

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Az eseményen Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket. Emlékeztetett: a múlt ismerete és tisztelete nélkül egy cégnek nincs jövőképe.

– Mi ismerjük a fürdő történelmét és tiszteljük elődeinket – fogalmazott. – Ennek jegyében kopjafát állíttattunk a termálvíz felszínre törésének emlékére, hiszen ez volt Zalakaros fejlődésének kezdőpontja. Minden évfordulóról megemlékezünk, s fontosak az elődeink, akik értékteremtő és kiemelkedő munkájukkal sokat tettek a fürdőért.

A fürdő fogadóépületének parkjába ültette a fát Krampek Mihály, Cziráki László és Tóthné Krémer Mária Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

– Így az idősek világnapján előttük tisztelegve elültetjük a nyugdíjasok fáját – mondta Cziráki László.

A vezérigazgató kiemelte: szeretné, hogy a városhoz, a fürdőhöz kapcsolódó hűség, lojalitás, emberi tisztesség és szakmai munka elismerést kapjon. Bízik abban, hogy van egyfajta zalakarosi mentalitás, mely felelősebb az átlagnál.

A fürdővárosi nyugdíjasokat közel húsz éve tömörítő Ezüst Klub elnöke, Tóthné Krémer Mária kifejezetten örült a gesztusnak. Elmondta: a fa emlékeztet minden itt élőt arra, hogy mekkora érték a gyógyvíz, a fürdő pedig a város ékessége és büszkesége. Krampek Mihály, a fürdő nyugalmazott vezérigazgatója szerint a létesítményben dolgozók különösen odafigyelnek az idősekre, büszkék elődeik tetteire. Mint mondta: az elültetett fa egyfajta kohéziós erőt képvisel, és még inkább öszszekovácsolja az itt élőket egy nagy családdá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában