Eredmények és feladatok

2019.10.22. 07:00

Az egerszegi Fidesz-csoportban is értékelték a választást

Vigh László országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP), választókerületi elnök a Fidesz Balatonalmádiban tartott parlamenti frakcióülését követően a párt egerszegi csoportjával közösen értékelte a választási eredményeket.

ZH

A balatonalmádi frakcióülésen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gratulált Vigh László országgyűlési képviselőnek a zalaegerszegi választókerületben elért eredményekhez

Fotó: ZH

A pénteki találkozón a képviselő mindenekelőtt gratulált Balaicz Zoltán polgármesternek és a pártszövetség 12 zalaegerszegi önkormányzati képviselőjének a kiemelkedő választási sikerhez, megköszönte a mindehhez hozzájáruló aktivisták munkáját, majd beszámolt a frakcióülésen elhangzott miniszterelnöki értékelés fontosabb pontjairól.

A balatonalmádi frakcióülésen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gratulált Vigh László országgyűlési képviselőnek a zalaegerszegi választókerületben elért eredményekhez Fotó: ZH

Mint mondta, a kampány éppen csak véget ért, de máris kezdődik a 2022-es parlamenti választásra a felkészülés, és az október 13-ai eredmények megmutatták, hogy mindenütt nagyon sok, kellő alázattal végzett munkára lesz szükség a következő választáson a biztos győzelemhez. Elhangzott: a Fidesz–KDNP politikusai továbbra is a térség fejlődése, a zalai emberek érdekében végzik munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában