több mint 1 millió forint gyűlt össze

2019.09.19. 10:00

Ők is futottak a Sármelléki Légimentő Bázisért!

A Sármelléki Légimentő Bázis támogatásáért rendeztek jótékonysági futást a hétvégén.

ZH

A Keszthelyi Járásbíróság csapata

Fotó: ZH

A Fuss, hogy mások is túlélhessék! mottójú adománygyűjtéshez a Keszthelyi Járásbíróság ötfős futócsapata is hozzájárult, 3, illetve 7,5 kilométeres távon indultak, közölte a Zalaegerszegi Törvényszék, amely 2016-ban alkotta meg társadalmi felelősségvállalási programját.

A Keszthelyi Járásbíróság csapata
Fotó: ZH

Az elmúlt években gyűjtöttek adományt a Zala Megyei Integrált Szociális Intézmény Fogyatékosok Otthonának, rászoruló családokat támogattak, erdélyi iskolának adományoztak, hozzájárultunk a megyei kórház fizioterápiás medencéjének felújításához, adtak „Mackót a mentőbe”, részt vettek a #nemluxustáska kampányban, futottak a koraszülöttekért és segítették a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületét is.

A Keszthelyi Járásbíróság sportcsapata – dr. Sárompek Csilla, dr. Szilbereki-Vajda Dóra, Horváth Vera, György Izabella és Kelemen Erzsébet – ezúttal a Magyarországi Légimentésért Alapítvány által szervezett futáson vett részt. A nevezők több mint 1 millió forintot gyűjtöttek össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában