Felköszöntötték a 80. születésnapján

2019.08.23. 07:00

Büki Pálné kezdeményezésére alakult meg a Hölgyklub Nagykanizsán

A Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának vezetője, Büki Pálné Erzsébet nyugalmazott iskolaigazgató, a város civil társadalmának meghatározó alakja csütörtökön ünnepelte a 80. születésnapját.

Benedek Bálint

Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója (balról), Cserti Tibor, a városvédők elnöke, Büki Pálné Erzsébet és Papp Ferenc

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Benedek Bálint

Ebből az alkalomból köszöntötte a Nagykanizsai Városvédő Egyesület vezetősége, melynek ő maga is lelkes tagja. Papp Ferenc, a szervezet alelnöke beszédében méltatta Büki Pálné pedagógus kivételes, elismerésekkel gazdagított életútját, kiemelte: nyugdíjba vonulását követően is aktív maradt, hiszen a helyi médiában évekig dolgozott.

Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója (balról), Cserti Tibor, a városvédők elnöke, Büki Pálné Erzsébet és Papp Ferenc Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Sőt 2003-tól három cikluson át a város idősügyi tanácsát irányította alelnökként. Az utóbbi 15 évben a Honvéd Kaszinó kuratóriumát segíti, itt kezdeményezte a Hölgyklub létrehozását. Azóta ez a közösség a város egyik legnívósabb civil szervezete lett 33 fővel és 106 pártoló taggal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában