Kanizsa mindenkié

2019.08.21. 07:00

Balogh László lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Nagykanizsán

Balogh László, a humán bizottság elnöke lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választásokon. A jelenlegi városvezető, Dénes Sándor kizárólag önkormányzati képviselő­jelöltként indul.

Benedek Bálint

A Fidesz-KDNP jelöltjei az államtitkárral. Balról Vörös András, Szabó Szilárd, Tóth Nándor, Bedő György, Szakos Lilla, Dénes Sándor, Cseresnyés Péter, Balogh László, Szőlősi Márta, dr. Erdős László, Radics Bálint és Bizzer András Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A polgármesterjelöltet és az önkormányzati képviselőjelölteket hétfőn mutatták be az Erzsébet téren. A sajtótájékoztatón Cseresnyés Péter parlamenti államtitkár elmondta: néhány új lokálpatriótát leszámítva ugyanazok a képviselőjelöltek indulnak az október 13-án esedékes választáson, akik eddig is sokat tettek a városért. A pártszövetséget két civil szervezet, a NagyON Kanizsa és a Nagykanizsai Polgári Egyesület is támogatja.

– Szeretnénk folytatni a 13 éve megkezdett munkát, hiszen az elmúlt időszakban jelentős fejlődést produkált Nagykanizsa – fogalmazott. – Meg­szépült küllemében, és gazdaságilag is előrelépett, amit jól mutat, hogy megtelt az ipari park.

Dénes Sándor polgármester hozzátette: az eltelt öt év sikerei után a családját választotta, de emellett a 10. választókörben elindul képviselőjelöltként. A leköszönő városvezető bemutatta Balogh Lászlót, a pártszövetség polgármesterjelöltjét.

– Számunkra a városunk a világ közepe – fogalmazott Balogh László. – Jó lenne, ha közös szenvedélyünk lehetne Nagykanizsa. Az eddigi városvezetések eredményeire támaszkodva szeretnénk tenni a városunkért. Nagykanizsa mindenkié, minden kanizsaié, de leginkább azoké, akik hisznek benne.

A Fidesz-KDNP jelöltjei az államtitkárral. Balról Vörös András, Szabó Szilárd, Tóth Nándor, Bedő György, Szakos Lilla, Dénes Sándor, Cseresnyés Péter, Balogh László, Szőlősi Márta, dr. Erdős László, Radics Bálint és Bizzer András Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Ezt követően a polgármesterjelölt bemutatta a képviselőjelölteket, akik a következők. 1. körzet: dr. Erdős László jogász, 2.: Szőlősi Márta közgazdász, 3. Vörös András hagyományőrző, 4.: Szabó Szilárd mérnök, 5.: Bedő György, a KDNP kanizsai elnöke, 6.: Bizzer András fizikus, 7.: Szakos Lilla néptáncos, 8.: Radics Bálint közgazdász, 9.: Tóth Nándor alpolgármester, 10.: Dénes Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában