Augusztus első hétvégéjén

2019.07.19. 16:00

Huszonnégy órán át tart a horgászverseny Pusztaszentlászlón

Augusztus első hétvégéjén rendezi meg 24 órás horgászversenyét a településen működő Haladás Horgász Egyesület.

Gyuricza Ferenc

A rendezvény augusztus 3-án, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik, és a tervek szerint vasárnap kora délutánig tart. A horgászaton részt venni szándékozók előzetesen regisztrálhatnak az egyesület vezetőségénél, majd a verseny nyitónapján délelőtt fél 11-ig személyesen is be kell jelentkezniük.

Ezt követi a horgászhelyek sorsolása, majd déli tizenkét órától indul maga a horgászat. A versenyen csak érvényes állami horgászengedéllyel rendelkezők vehetnek részt, horgászni pedig személyenként két bottal, valamint botonként egy horoggal lehet. Mérlegelésre csak ponty, amur és compó kerül.

A szervezőktől megtudtuk, hogy terveik szerint a verseny eredményhirdetését augusztus 4-én, vasárnap kora délután, várhatóan 13 órakor tartják.

A 24 órás verseny miatt a viadalon részt nem vevő horgászok részére a pusztaszentlászlói tavon augusztus 3-án délelőtt 10 órától augusztus 4-én délután két óráig horgászati tilalmat rendel el a házigazda egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában