ünnepség

2019.06.29. 07:00

Köztisztviselők napja Nagykanizsán

A köztisztviselők napja alkalmából ünnepséget tartott a polgármesteri hivatal tegnap a Csónakázó-tónál lévő önkormányzati vendégháznál.

Horváth-Balogh Attila

Dénes Sándor Anekné Grabant Mártával, a jegyzői kabinet személyzeti ügyintézőjével, dr. Termecz Marianna aljegyzővel és dr. Gyergyák Krisztina jegyzővel (balról jobbra) beszélget Fotó: Szakony

A hivatal munkatársait elsőként a jegyző, dr. Gyergyák Krisztina üdvözölte, s köszönetet mondott a kollégák munkájáért. Majd Dénes Sándor polgármester lépett a mikrofonhoz és elmondta: számára már polgármestersége kezdetétől fontos volt, hogy a hivatalban kellemes hangulatban, „gyomorgörcsök” nélkül folyjék a munkavégzés, ezt ő személy szerint a jó munka zálogának tartja. – Ahogy eddig, legyünk türelmesek egymáshoz és az állampolgárokhoz a jövőben is, hogy a lehető legjobban, maximális odafigyeléssel oldhassuk meg a napi feladatokat, és segíthessünk a hozzánk forduló városlakók ügyeiben – fogalmazott a polgármester. Köszöntötte a köztisztviselői kollektívát Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő is.

Dénes Sándor Anekné Grabant Mártával, a jegyzői kabinet személyzeti ügyintézőjével, dr. Termecz Marianna aljegyzővel és dr. Gyergyák Krisztina jegyzővel (balról jobbra) beszélget Fotó: Szakony

Ezt követően dr. Gyergyák Krisztina az érintettek távollétében felolvasta a jutalmazottak neveit. Címzetes főtanácsos címet érdemelt ki Vargáné Tóth Bernadett, a pénzügyi, költségvetési csoport ügyintézője, illetve címzetes vezető tanácsosi címet adományoztak Soós Kittinek, a humánigazgatási csoport szociálpolitikai ügyintézőjének. Végül dr. Gyergyák Krisztina köszöntötte a június 30-val a hivatalba beolvadó NAGESZ munkatársait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában