ifjú tehetségek

2019.05.15. 10:00

Véget ért a ZegaSztár: A színházban tartott gálán adták át a díjakat

Az Amazonok című produkcióval az Albatrosz TSE nyerte meg a hetedik ZegaSztárt, amelynek gálaműsorát hétfőn este tartották a Hevesi Sándor Színházban.

Arany Gábor

Az Albatrosz TSE nyerte meg a tehetségkutatót az Amazonok című produkcióval Fotó: Seres Péter

A háromórás műsor ideje alatt 4485 SMS-szavazat érkezett a nézőktől, ezek közül 866-ot kapott az Albatrosz Amazonok produkciója.

A kétévente megtartott ZegaSztár az önkormányzat humánigazgatási osztályát vezető Velkey Péter ötlete alapján indult útjára 14 évvel ezelőtt. A városi televízióval közösen rendezett megméretésen a zalaegerszegi általános iskolák felső tagozatos tanulói és a középiskolás diákok mutathatják be tehetségüket. Az idei versenyre 51 produkcióval 230-nál több fiatal nevezett be hét kategóriában. A két elődöntőből 26 műsorszám került a gála programjába, amelyen 160 fiatal lépett fel.

Az Albatrosz TSE nyerte meg a tehetségkutatót az Amazonok című produkcióval Fotó: Seres Péter

A rendezvényen kihirdették a ZegaSztár győztesét, emellett minden kategóriában különdíjat osztottak ki. A képzőművészek körében Markó Alex, a könnyűzenei kategóriában Szántner Luca, a komolyzenében Takács Bertalan, a néptáncosok között a Landorhegyi Lurkók, a moderntánc kategóriában a Maxima Életmód Klub, a vers- és prózamondók között Nárai Dominik kapott elismerést.

A Zalaegerszegi Televízió ügyvezetője, Frauenhoffer Márta érdeklődésünkre elmondta, hogy a fellépőkkel később is találkozhatnak az érdeklődők, és nem csak Zalaegerszegen, hiszen szinte mindegyikük meghívást kapott különböző városi ünnepségekre, illetve fesztiválokra a megyében.

A ZegaSztár gálaműsorát szombaton és vasárnap újra meg lehet tekinteni a városi tévé csatornáján 10.30-kor, illetve 20.30-kor. AG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában