Harmadik alkalommal

2019.05.23. 13:00

Három nyugdíjasklub tagjai versenyeztek Lentiben

Labda- és ügyességi játékok, illetve kvízkérdések is várták a nyugdíjas sportnap résztvevőit szerdán a kisvárosban.

Korosa Titanilla

A lovászi klub tagjai lufik felfújásával küzdenek Fotó: Korosa/Zalai Hírlap

A helyi Civil Nyugdíjas Klub az év közben lebonyolított közös programok folytatásaként, immár harmadik alkalommal rendezte meg a sportnapot, melyen a házigazdák mellett a csesztregi Korhatártalanok Klub, valamint a lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub tagjai vettek részt. A már hagyományos rendezvény célja – mint azt a házigazda egyesület elnöke, Császár Dezső kiemelte – a három klub kapcsolatának és együttműködésének ápolása, erősítése. És teszik mindezt egy jó hangulatú program keretében.

A lovászi klub tagjai lufik felfújásával küzdenek Fotó: Korosa/Zalai Hírlap

A részt vevő klubok a szabályok szerint négyfős vegyes csapatokkal nevezhettek a különféle versenyszámokra. A résztvevők közös bemelegítését követően egyebek mellett labdaadogatás, lufifelfújás, légpuskalövészet, asztalitenisz, valamint (szellemi kihívással is fűszerezve a napot) zalai helytörténeti kvíz is várta a sportos időseket.

A feladatok lebonyolításában a szervező közösség tagjai mellett a lenti egészségfejlesztési iroda munkatársai vettek részt aktívan. A sportnap eredményhirdetéssel, majd vacsorával zárult, ugyancsak kiváló hangulatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában